YHTEISTYÖSSÄ


Laadukasta hoitoa datan ja analytiikan avulla

-- (ibm.jpg)

IBM on tekoälyä hyödyntävään tietojenkäsittelyyn ja pilvialustoihin erikoistunut teknologiayritys, joka tukee asiakkaidensa ja kokonaisten toimialojen digitaalista transformaatiota. Uudet innovaatiot ja toimialakyvykkyys ovat IBM:n strategian ydin. IBM toimii yli 170 maassa.

IBM mahdollistaa ja vauhdittaa uusia terveydenhuollon innovaatioita teknologiallaan, erityisesti datan sekä analytiikan avulla yhdessä kumppaniensa kanssa. Yhteistyössä CleverHealth Network -verkoston kanssa IBM kehittää terveys- ja hyvinvointitietoon pohjautuvia ratkaisuja, joilla saadaan entistä parempaa ja täsmällisempää hoitoa potilaille.

– Tunnistamalla riskiryhmiä, kohdentamalla oikeita toimenpiteitä oikeisiin paikkoihin ja luomalla ennaltaehkäiseviä ratkaisuja mahdollistamme tehokkaamman ja ihmisläheisen hoidon parantaen taloudellisia kustannuksia. Yhteistyössä voimme rakentaa uusia menestyksekkäitä vientituotteita, viedä pk-yrityksiä kansainvälisille markkinoille ja tuoda ulkomaisia investointeja Suomeen, kertoo IBM:n terveystoimialasta vastaava johtaja Pekka Leppänen.

Lisätietoja:
Pekka Leppänen, Healthcare, IBM Global Markets
pekka.leppanen[a]fi.ibm.com
+358 40 758 8106