YHTEISTYÖSSÄ


Laadukkaita ratkaisuja lääketieteellisen tutkimustiedon analysointiin

-- (nokia.jpg)

Nokian tavoitteena on tuottaa teknologiaa ja sen avulla toteutettavia ratkaisuja. Yhdeksässä maassa toimiva Nokia Bell Labs -tutkimuskeskus tutkii muun muassa uusien teknologioiden mahdollistamia lääketieteen ratkaisuja. Tuomme CleverHealth Network -verkostoon datatieteiden ja koneoppimisen osaamista, jota voidaan hyödyntää esimerkiksi lääketieteen kuvantamisessa tuotetun tiedon analysoinnissa. Nokia on kiinnostunut ymmärtämään lääketieteen ammattilaisten, potilaiden ja omaisten erilaisia tarpeita laadukkaalle terveysdatalle ja -teknologialle sekä kehittämään uusia ratkaisuja ihmisten väliseen vuorovaikutukseen.

Nokia

Luomme teknologiaa yhdistämään koko maailman. Nokia Bell Labsin tutkimustyön ja innovoinnin vauhdittamana tarjoamme viestintäpalvelujen tarjoajille, viranomaisille, suuryrityksille ja kuluttajille toimialan kattavimman valikoiman tuotteita, palveluita sekä lisensointimahdollisuuksia.

Kehitämme yhteiskuntaa hyödyttävää huipputeknologiaa sitoutuen korkeimpiin eettisiin liiketoimintaperiaatteisiin. Nokia luo mullistavaa tulevaisuuden teknologiaa ihmisten muuttuviin tarpeisiin rakentamalla infrastruktuurin 5G-teknologialle ja esineiden internetille. https://www.nokia.com/