YHTEISTYÖSSÄ


Rakennetaan yhdessä moderneja digitaalisia sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioita

-- (innofactor.jpg)

Innofactor on johtava digitalisaation ja pilviratkaisujen toteuttaja Pohjoismaissa. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme digitalisoimaan liiketoimintaansa, edistämään yhteisöllistä työntekoa ja kehittämään liiketoimintaprosesseja turvallisten pilvipalveluiden avulla. Meillä työskentelee noin 600 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Asiakkainamme on yli 1 500 yritystä, julkishallinnon ja kolmannen sektorin organisaatiota. Vuosina 2013–2017 liikevaihtomme vuotuinen kasvu on ollut keskimäärin yli 20 prosenttia. Innofactor on listattu Helsingin pörssissä.

Toteutamme ratkaisuja sote-sektorin tarpeisiin Pohjoismaissa ja panostamme jatkuvasti terveydenhuollon digipalveluihin. Tiedämme, miten digitaaliset palvelut ja ratkaisut suunnitellaan, toteutetaan ja otetaan onnistuneesti käyttöön alan erityispiirteet huomioiden ja ymmärrämme, miten digitaalisten terveys- ja hyvinvointipalveluiden hyödyt saadaan täysimääräisesti toteutettua potilaiden, terveydenhuollon ammattilaisten ja palveluntuottajien eduksi. Innofactorille on myönnetty ISO 13485:2016 -sertifikaatti.

Sosiaali- ja terveydenhuollon digitalisaatio

Yhteiskuntamme digitalisaation myötä myös potilaat odottavat terveydenhuollon organisaatioilta reaaliaikaista nopeaa reagointia, persoonallisempia palveluita ja vaivatonta saavutettavuutta. Kehittynyt analytiikka, tekoäly, pilvi, IoT ja muut nykyaikaiset teknologiat mahdollistavat uudenlaiset ratkaisut hoidon suunnitteluun ja toimitukseen. Saumattomuus digitaalisen ja fyysisen hoidon välillä korostuu erityisesti maissa, jossa kansalaisilla on vapaus valita julkisen ja yksityisen palvelun välillä.

Modernit IT-ratkaisut toteutetaan pilvestä ja erityisesti sote-organisaatioiden on tärkeä varmistaa, että tämä tapahtuu hallitusti korkealla tietoturvan tasolla. Ratkaisuissamme korostuvat tietoturva, potilaan tietosuoja ja GDPR-vaatimusten täyttäminen ja uskomme, että asiakkaiden terveyteen liittyvän datan kerääminen, analysointi ja sen pohjalta tehtävät päätelmät ovat tulevaisuuden sote-organisaation toiminnan perusta.

Moderni digitaalinen sote-organisaatio tarjoaa asiakkailleen personoituja sote-palveluita, kasvattaa asiantuntijoiden tehokkuutta ja tekee heidän päivittäisestä työstään merkityksellisempää. Se tehostaa itsepalvelua ja tarjoaa mahdollisuuden uusimpien tuottavuustyökalujen käyttöön.

– Meille on tärkeintä palvella asiakkaidemme tarpeita mahdollisimman hyvin. Pyrimme olemaan Pohjoismaiden parhaita siinä mitä teemme ja se vaatii meiltä keskittymistä omiin vahvuuksiimme, kuten kansalaisten digipalveluihin, omahoitoratkaisuihin ja pilvipalveluihin. Tässä ekosysteemissä on valtavasti potentiaalia sellaisten yhteistyökumppaneiden löytämiseen, joiden vahvuudet täydentävät meidän osaamistamme. Näin pystymme palvelemaan yhdessä asiakkaitamme entistä paremmin, sanoo Innofactorin terveydenhuollonratkaisuista vastaava johtaja Hannu Laesvuori.


Tutustu Innofactorin sosiaali- ja terveydenhuollon toimialaan täällä: https://www.innofactor.com/fi/mita-teemme/moderni-organisaatio/sosiaali-ja-terveydenhuolto/