YHTEISTYÖSSÄ


BCB Medical tuo tiedon elämään

-- (bcb.jpg)

BCB Medical on Pohjoismaiden johtava lääketieteellisen tiedon keräämiseen ja analysointiin keskittynyt yritys. BCB Medicalin tehtävänä on yhdistää, analysoida ja havainnollistaa eri lähteistä kerättyä kliinistä tietoa ymmärrettävään muotoon, jotta nykyiset ja tulevat sukupolvet saavat elää terveemmän elämän.

– Tavoitteenamme on mullistaa tapa, jolla kliininen tieto vaikuttaa ihmisten arkeen. Autamme lääkäreitä hoitamaan potilaitaan paremmin ja kehittämään uusia, elämää parantavia hoitomuotoja, kertoo BCB Medicalin toimitusjohtaja Petteri Viljanen.

Ainutlaatuinen palvelukokonaisuus muodostuu terveydenhuollon ammattilaisille suunnatuista tautikohtaisista laaturekistereistä, älykkäästä integraatioalustasta sekä potilaat hoitoonsa sitouttavasta Omavointi-palvelusta. Kokonaisuuden täydentää BCB 360 -tietopalvelu, joka mahdollistaa kliinisen tiedon hyödyntämisen ennennäkemättömällä tavalla.

BCB Medical mukana vahvistamassa Suomen asemaa terveysteknologian kärkimaana

Kliinisten tautikohtaisten laaturekisterien avulla tuotetaan tietoa, jota on tulevaisuudessa mahdollista hyödyntää myös suomalaisen terveysteknologian kansainvälistymisessä.

– Me BCB:llä uskomme, että Suomesta voi tulla Euroopan terveysteknologian keskus. Kansainvälistymistä silmällä pitäen olemmekin mukana muun muassa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin koordinoimassa CleverHealth Network -ekosysteemissä, jossa yritykset ja terveydenhuollon parhaat asiantuntijat kehittävät yhdessä entistä parempaa hoitoa suomalaisille sekä menestyviä terveysteknologian vientituotteita yrityksille, Viljanen sanoo.