YHTEISTYÖSSÄ


Microsoft tuo uusimmat teknologiat terveydenhuoltoon

-- (microsoft.jpg)

Microsoft on digitaalisen muutoksen mahdollistaja älykkään pilven ja siihen yhteydessä olevien älykkäiden laitteiden aikakaudella. Microsoftin missiona on auttaa jokaista maailman ihmistä ja organisaatiota saavuttamaan enemmän. CleverHealth Network -ekosysteemissä Microsoftilla on keskeinen rooli tukea HUS:ia ja kumppaniyrityksiä teknologian hyödyntämisessä.

– CleverHealth Networkin vahvuutena on laaja joukko eturivin toimijoita, jotka yhdessä parantavat terveyttä ja kehittävät suomalaista terveydenhuoltoa. On hienoa, että suomalainen huipputason teknologiaosaaminen on valjastettu yhden yhteisen tavoitteen taakse, sanoo Microsoft Oy:n julkisen sektorin liiketoiminnasta vastaava johtaja Mikko Pulkkinen.

Teknologian kehittäminen tuo terveydenhuoltoon valtavasti mahdollisuuksia. Teknologian ansiosta suuria tietomääriä voidaan käyttää tietoaltaiden sekä tekoälyn ja analytiikan avulla muun muassa ennakoivassa terveydenhuollossa, tarkemmassa diagnostiikassa ja henkilökohtaisessa lääketieteessä. Tästä hyötyvät sekä yksittäiset potilaat että terveydenhuollon ammattilaiset.

Suomi edelläkävijänä terveydenhuollossa

Suomalainen terveydenhuolto näyttää jo monessa suhteessa mallia muille maille ja CleverHealth Networkilla on upea mahdollisuus luoda lisää edistyneitä terveydenhuollon ratkaisuja ja viedä niitä myös maailmalle.

– Suurena kansainvälisenä toimijana voimme auttaa kumppaneitamme viemään CleverHealth Networkissa syntyviä ratkaisuja kansainvälisille markkinoille. Meillä on globaali kumppaniverkosto ja pelkästään Suomessa siinä on satoja yrityksiä, jatkaa Pulkkinen.

Microsoft haluaa olla teknologiatoimittajana kumppaneiden tukena kaikissa projekteissa.